Menjar per emportar fet com a casa - 977 441 990 - Al Mercat de Tortosa

Volcano Asención in Ometepe, Nicaragua.

Carret de la compra

Receptes » Bacallà

Amanida de bacallà

Ingredients:

(per a 4) 8 tires de bacallà dessalat. Enciam. Escarola. Lollorosa. Olives negres. Per a la salsa: 4 tomàquets escalivats. 1 all escalivat. 30 g d'ametlles torrades. 1 culleradeta de pebre vermell dolç. 1 gotet d'oli d'oliva. Vinagre, pebre negre i sal.

El·laboració:

Per començar aquesta amanida, poseu els tomàquets madurs i la cabeça d'alls en una safata amb un raig d'oli i escaliveu-ho al forn a 180 graus. Un cop escalivats, deixeu refredar els tomàquets, peleu-los i poseu-los en un morter. Afegiu-hi 2 o 3 grans d'all escalivats, sal, pebre negre, pebre vermell, les ametlles torrades picades, oli i vinagre. Aneu-ho picant fins que n'obtingueu una salsa amb una textura ben fina. Rectifiqueu-la de vinagre, si cal. Finalment, munteu l'amanida amb l'enciam, la lollorosa, el bacallà dessalat tallat a tires i les olives negres. Podeu decorar el plat amb julivert i cogombrets tallats a làmines.

Imprimir la receptaEnviar-la a un amicTornar

Nota Legal