Menjar per emportar fet com a casa - 977 441 990 - Al Mercat de Tortosa

Volcano Asención in Ometepe, Nicaragua.

Carret de la compra

Receptes » Bacallà

Albergínies farcides de bacallà

Clicar la imatge per ampliar-la
foto de Albergínies farcides de bacallà

Ingredients:

200 g. de bacallà esqueixat. 2 Albergínies grans. Formatge ratllat. 1 Llesca de pà. Llet, pebre i salsa de tomàquet.

El·laboració:

Un cop fregides les albergínies amb abundant oli, treure la carn i trinxar-la, procurant no trencar la pell. Remullar la llesca de pà en llet. Sofregir la carn de l'albergínia amb el bacallà (ja remullat i dessalat), el pà i una cullerada de formatge ratllat. Omplir les albergínies amb aquesta preparació, afegir més formatge ratllat i gratinar. Servir acompanyades de salsa de tomàquet.

Imprimir la receptaEnviar-la a un amicTornar

Nota Legal