Menjar per emportar fet com a casa - 977 441 990 - Al Mercat de Tortosa

Volcano Asención in Ometepe, Nicaragua.

Carret de la compra

Receptes » Bacallà

Arròs amb bacallà

Ingredients:

600 g de bacallà. 500 d'arròs. 200 g de pèssols. 2 pebrots verds. 3 carxofes. 2 cebes. 4 tomàquets. 3 grans d'all.

El·laboració:

En una cassola amb oli posar les cebes ben trinxades, quan s'hagin sofregit s'afegeix l'arròs amb el tomàquet, el pebrot i les carxofes, també tot ben picat o fet a daus. Quan porti una estona al foc i estigui ben barretjat, es posa l'aigua bullint. Tot seguit s'afegeix el bacallà i els pèssols. També es pot incloure una picada amb ametlles, all i safrà al final per donar-li més gust.

Imprimir la receptaEnviar-la a un amicTornar

Nota Legal