Albergínies farcides de bacallà

200 g. de bacallà esqueixat. 2 Albergínies grans. Formatge ratllat. 1 Llesca de pà. Llet, pebre i salsa de tomàquet.[+] Veure recepta
Amanida de bacallà
(per a 4) 8 tires de bacallà dessalat. Enciam. Escarola. Lollorosa. Olives negres. Per a la salsa: 4 tomàquets escalivats. 1 all escalivat. 30 g d'ametlles torrades. 1 culleradeta de pebre vermell dolç. 1 gotet d'oli d'oliva. Vinagre, pebre negre i sal.[+] Veure recepta
Arròs amb bacallà
600 g de bacallà. 500 d'arròs. 200 g de pèssols. 2 pebrots verds. 3 carxofes. 2 cebes. 4 tomàquets. 3 grans d'all.[+] Veure recepta
Bacallà amb bolets
500 g de bacallà. 500 g de bolets. 7 tomàquets. 3 cullerades de ceba picada. 1 got de vi blanc. Alls, pebre, julivert i formatge ratllat.[+] Veure recepta
Brotxetes de bacallà
Bacallà gruixut. Cansalada fumada. Ceba. Pebrot vermell. Xampinyons.[+] Veure recepta